Lyckades göra riktigt god kvällsmat idag!

Var lite kreativ i ca 5 minuter!;-)
Det äts en hel del korv i det här hushållet. Kan lätt bli lite tråkigt men idag lyckades jag få till det!
Gjorde ugnsstekt falukorv med lite annorlunda tillbehör.
Skar korven som vanligt och så skivade jag tomat och hade i varannan skåra och salsa i varannan.
Sen hackade jag lite tomat och strödde över majs och purjo och lite mer salsa.
Några skivor ost på det och när det låg på tallriken bar det gott och strö över lite herbamare örtsalt! (Heter det så?)
Hemgjord potatismos till detta och det va smaskens!!!

Va brukar ni göra för korvrätter hemma???

Kommentarer
Postat av: Tösa

de lät jättegott :)

2010-03-17 @ 06:49:19
Postat av: Tessa

Koka en fryst broccolimix till den blev mjuk.Sen mixa jag och blanda ner dijonsenap o salt peppar och lite mera grädde. Skivade ner korv och värmde upp.

mmm sa Camilla

2010-03-17 @ 08:07:13
URL: http://terwa.blogg.se/
Postat av: Linda

Lite mera grädde, menas det att det är en skvätt i?

2010-03-17 @ 08:17:26
URL: http://yramamman.blogg.se/
Postat av: Tessa

Missade att skriva att broccolin kokade i grädde,nån dec. Sen när jag mixat mer grädde till konsistens efter eget humör.

2010-03-17 @ 12:07:40
URL: http://terwa.blogg.se/
Postat av: Helen

Vi gjorde vanlig falukorv i ugn igår! Det är sjukt gott ju. Fast jag hade nyttigare mos på morot, kålrot och blomkål, inget för dig kanske. :)



Tacokorv var smart, det ska jag prova!



Annars gör jag mycket stroganoff och en gryta från hemkunskapsboken med rotsaker, potatis och lite annat. En gång gjorde jag som stroganoff men hade i ajvar relish, det var gott också.

2010-03-17 @ 16:49:49
URL: http://deppochpeppochhopp.blogspot.com/
Postat av: Linda

Haha, jodå jag gillar nyttiga saker oxå! Ibland....;-)

Det lät faktiskt gott ditt mos också.

Grytan från hemkunskapsboken är det nåt man kan hitta på google tror du?

2010-03-17 @ 19:32:32
URL: http://yramamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0