Faktura

Jag har inget emot att betala med kort men med faktura..
Varför ska det behöva vara fakturabatalning på HC? Dåligt tycker jag. Skitdrygt att hålla koll på högkostnadskort oxå. Kanske landstinget tänker försöka tjäna pengar på detta sätt?

Kommentarer
Postat av: malin

det kostar ju inget extra att få faktura.

2010-04-16 @ 13:40:14
Postat av: Linda

Nej inte i pengar men ändå drygt.. Lär man ju ta sig tillbaka för att få en stämpel i kortet. Sen tycker ju jag att det är skönt att ha betalningen gjord, vill veta va jag har att röra mig med på kontot..

2010-04-16 @ 15:00:56
URL: http://yramamman.blogg.se/
Postat av: ullis

Nej landstinget tjänar självklart inget extra på att det är fakturabetalningar. Anledningen till att de har börjat med det är att det är rånrisk och svin på pengar helt enkelt. Det är helt enkelt en säkerhet! I Dalarna är det endast betalning med kort eller faktura som gäller from mars i år!!! Men de borde införa kortbetalning i Gävleborg förstås!!! Gävleborgs landsting är ju lite tvärs över huvudtaget så????

2010-04-17 @ 07:41:45
URL: http://null
Postat av: Linda

Nog kommer de ju att tjäna pengar på att folk inte kommer ihåg att stämpla korten efter att de betalat fakturan. Det tror jag iaf.;-) Hoppas vi tar efter dalarna och inför kortbetalning oxå då. Kan ju inte medföra någon mer rånrisk tycker jag?

2010-04-17 @ 09:14:07
URL: http://yramamman.blogg.se/
Postat av: ullis

Hoppas det. Ge det som förslag? Fråga i receptionen hur du ska göra med kortet!!! Fråga hur dem ser att du har betalat? Så kanske de kan stämpa nästa gång du kommer. Å justGävleborg går emot hela världen å har ingen kortbetalning, knasigt! De gör mycket mycket märkliga saker i det landstinget...

2010-04-17 @ 10:21:41
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0